• Pravidelne aktualizujeme ceny tovaru!

Články

Štýlový erotický adventný kalendár, s kterým určite zabodujete!

Štýlový erotický adventný kalendár, s kterým určite zabodujete!

Atraktívny a originálny adventný kalendár, ktorý nenechá snáď nikoho chladným. Obsahuje 24 štandardných darčekových priečinkov, kde sa ukrývajú kvalitné a zaujímavé prekvapenia. A stojí len niečo cez 500 eúr. A je vhodný nielen pre páry, ale aj pre jednotlivcov. Čo viac si želať. Na svoje si príde určite každý.

Už dávno je prekonaná tá doba, že adventný kalendár v sebe ukrýva len čokolády a iné sladkosti. Prežívanie adventu a čakanie do Vianoc sa dá tráviť aj inak a výnimočne, predovšetkým dospelí tento fakt ocenia. Adventný kalendár skutočne unikátny je, pretože ukrýva prekvapenia, ktoré Vás o tom presvedčia. A jedná sa o prekvapenia doslova vzrušujúce.

Kalendár na prvý pohľad vyzerá ako luxusný lesklý dizajnový produkt vďaka modernému a kvalitnému materiálu. Je ladený do tmavých červených a zlatých tónov, čo sú farby adventu, čiže svoj účel splní ozaj bezchybne aj v tomto ohľade. A keďže sa jedná o erotický adventný kalendár, tak asi každý tuší, čo môže byť jeho pravým obsahom.

Roztvára sa dokorán ako kniha, čo je maximálne diskrétne, pokiaľ chcete, aby to uniklo zvedavým pohľadom. Krabičky s darčekmi pre jednotlivé dni sú prakticky vložené do vnútornej ústrednej časti, čiže pokiaľ budete postupovat naozaj poctivo deň za dňom, nehrozí zničenie kalendára.

Kalendár v sebe ukrýva sexuálne a erotické hračky v tej najvyššej kvalite, ktoré nenechajú chladným žiadneho milovníka. Dá se tam nájsť luxusná čipkovaná spodná bielizeň, sexy kostýmy, ako je napríklad školáčka, zdravotná sestra či sebavedomá domina. Nechýbajú ani voňavé lubrikačné gély, ktoré je možné použiť i ako masážny krém na báze afrodiziaka, kondómy, vibrátory, sexuálne putá, to všetko Vám určite spríjemní adventné obdobie a naladí Vás tým správnym smerom.

Kalendár obsahuje: 3x erotické kostýmy, 2x spodnú bielizeň, 10x erotické hračky, 3x kozmetiku, 2x soft bondage a 4x doplnky. Batérie (AA) sú samozrejmosťou, aby Vám nič nebránilo v používaní kalendára a vo vzrušujúcom prežívaní adventného obdobia.

Nutno podotknúť, že súčasťou kalendára je vždy jedna drahšia, alebo výraznejšia hračka, či doplnok. A asi nikoho neprekvapí, že sa nachádza v úplne poslednom priečinku a plní tak úlohu vianočného darčeka.

A či je kalendár vhodný aj pre hanblivejšie, alebo menej výstredné páry či jednotlivov? Aj tu platí, že ak nevyskúšate, tak nemáte možnosť zistiť. Veľa partnerov, no aj jednotlivcov na základe erotických hračiek zistilo, čo ich baví najviac, a tomu zostali verní. A to už stojí za zváženie.

A ruku na srdce, nebude to príjemné si adventný čas, ktorý bude vyplnený varením, pečením, zdobením, nakupovaním a balením darčekov, trochu obohatiť a vyhradiť si čas pre seba a pre svoje potešenie? Pretože práve toto obdobie sa nesie v znamení nájsť si pre druhých chvíľu čas a dohnať to, čo sa nestihne počas roka.

Vladimír Pilný

2 příspěvky Od 2022

Ahoj, som skúsený bloger s presahom do tvorby webov. Rád Vám poradím s výberom produktov. Pokiaľ niečo potrebujete, tak ma prosím kontaktujte.

Pridajte komentár

Komentáře