• Pravidelne aktualizujeme ceny tovaru!

Články

Erotické pomôcky

Erotické pomôcky

Čo sú erotické pomôcky?

Erotické pomôcky sú sexuálne pomôcky, ktoré slúžia na uspokojovanie a zvyšovanie sexuálneho potešenia. Tieto pomôcky sa obvykle skladajú z vibračných, ťahacích, lubrikačných, análnych, orálnych a ďalších produktov. Väčšina erotických pomôcok je určená na použitie pre jednotlivcov alebo pre páry. Medzi obľúbené erotické pomôcky patria vibrátory, dildá, análne kolíky, análne korálky, lubrikačné gély a lubrikačné oleje, robertky a ďalšie.

Aké sú typy erotických pomôcok?

1. Vibrátory: Vibrátory sú najobľúbenejším typom erotickej pomôcky. Môžu byť vyrobené z rôznych materiálov a môžu mať rôzne vzory, veľkosti a funkcie.

2. Análne kolíky: Análne kolíky sú populárne pre análny sex. Môžu byť vyrobené z plastu, kovu alebo silikónu a môžu mať rôzne tvary, veľkosti a funkcie.

3. Dilda: Dilda sú všeobecne obľúbené pre vaginálny a análny sex. Môžu byť vyrobené z rôznych materiálov a môžu mať rôzne tvary, veľkosti a funkcie.

4. Venušine guličky: Venušine guličky sú populárne pre vaginálnu stimuláciu. Môžu byť vyrobené z plastu, kovu alebo silikónu a môžu mať rôzne tvary, veľkosti a funkcie.

5. Ovocie a zelenina: Ovocie a zelenina môžu byť tiež použité pre erotickú zábavu.

6. Bondage pomôcky: Bondage pomôcky sú populárne pre BDSM hry. Môžu byť vyrobené z rôznych materiálov a môžu mať rôzne tvary, veľkosti a funkcie.

Na čo slúžia erotické pomôcky?

Erotické pomôcky slúžia na uspokojenie sexuálnych potrieb a tiež na zvýšenie sexuálneho vzrušenia. Môžu byť použité na prežitie nových sexuálnych zážitkov a prehĺbenie vzťahu medzi partnermi. Môžu byť tiež užitočné pre tých, ktorí majú problémy dosiahnuť orgazmus, pretože mnoho erotických pomôcok je navrhnutých tak, aby poskytovalo intenzívnu stimuláciu, ktorá vám pomôže dosiahnuť vyvrcholenie.

Ako sa udržujú erotické pomôcky?

Erotické pomôcky by mali byť udržiavané čisté a striedavo dezinfikované. Pred použitím by mali byť dôkladne očistené a ošetrené podľa pokynov výrobcu. Pri silikónových pomôckach sa odporúča používať iba lubrikanty na vodnej báze, pretože iné môžu poškodiť povrch. Pred a po použití treba pomôcky dobre opláchnuť a osušiť.

Vladimír Pilný

2 příspěvky Od 2022

Ahoj, som skúsený bloger s presahom do tvorby webov. Rád Vám poradím s výberom produktov. Pokiaľ niečo potrebujete, tak ma prosím kontaktujte.

Pridajte komentár

Komentáře