• Pravidelne aktualizujeme ceny tovaru!

Články

Erotické hračky a pomôcky

Erotické hračky a pomôcky

Erotické hračky a pomôcky

Erotické hračky a pomôcky zažívajú rozmach a nachádzajú záľubu aj u párov, které ešte pred pár rokmi takúto pomoc rezolútne odmietali. Nič zlé však na tom nie je, práve naopak, mnohé páry zhodne potvrdili, že ich sexuálny život to posunulo tým správnym smerom. A netýka se to len párov, ale aj single jednotlivcov, ktorí si taktiež prišli na svoje a bez aktuálneho partnera sa týchto radovánok vzdať nemuseli.


Erotické oblečenie a kostýmy

Aj keď se sexuálne hrátky najčastejšie odohrávajú práve v Evinom, alebo Adamovom rúchu, práve erotické oblečenie dokáže správne naladiť a slúži ako také „predjedlo“, ktoré navodí žiadanú atmosféru. Z partnerky sa tak môže o malú chvíľu stať ustráchaná a submisívna mníška, ktorú dominantní muži budú milovať, sebavedomá a neskrotná domina, ktorá si ide tvrdo za svojím a uspokojí všetky submisívnejšie mužské povahy, alebo zdravotná sestra, ktorá sa o svojho partnera postará po všetkých stránkach a nenechá ho bez pomoci. Zábava bude zaručená, už si len vybrať.


Lubrikačné gély

Aby to riadne fungovalo, musí sa riadne mazať. To je stará známa vec. A platí to aj v tomto ohľade. A pozor, lubrikačné gély navodia tú správnu atmosféru v priebehu pár sekúnd, čiže sa hodia predovšetkým pre páry, ktoré neobľubujú predohru, ale logicky riešia problémy s nedostatečným zvlhnutím a bolesťou. Niektoré gély majú totiž silnú neodolateľnú a zmyselnú vôňu, ktorá priam vyzýva k erotickej masáži a originálnej predohre a zaručí skutočne skvelý sex so všetkým, čo k tomu patrí. A o to v tomto prípade ide. Namiesto lubrikačného gélu se dá použiť aj masážny olej, to už záleží od osobných preferencií.


Putá a bičíky

Toto je niečo pre používateľov, kde je jeden typ submisívnejší a druhý je ten dominantný, ktorý rád o všetkom rozhoduje a má posledné slovo. Sexuálne putá sú vyrobené z rôznych materiálov, najčastejšie sú chlpaté či železné. A k putám patrí aj kožený bičík, ktorý len zvýrazní jeho šarm. A potom záleží už len na partneroch, či sa zahrajú na sebavedomú policajku, ktorá pomocou pút zneškodní svojho partnera, alebo na slúžku, ktorá v područí svojho pána bude plniť jeho najtajnešie želania. Fantázii sa medze nekladú.

Vibrátory

Je len málo produktov, ktoré majú takú širokú a pestrú škálu a využitie, ako práve vibrátory a vibračné doplnky.
Najznámejšie sú klasické vibrátory, ktoré majú za hlavnú úlohu zvýšit sexuálnu túžbu na maximum a ženám by mali pomáhať s vyvrcholením a dosiahnutím orgazmu. Sú vyrobené z veľmi príjemného a bezpečného materiálu, ľahko ohýbateľné a ovládanie je jednoduché. Obsahujú niekoľko vibračných programov, čo zaručuje nevšedný zážitok. Navyše vibrátor je skvelý v tom, že si ho užijú partneri, no aj jednotlivci.


V poslednej dobe prichádza na trh novinka, ako párový vibrátor. Jeho použitie spočíva v zmyselnej stimulácii klitorisu bodu G a partnerovho penisu. To všetko vďaka tvaru písmena U a obsahuje dokonca až desať vibračných programov.
A nezabúda sa ani na prívržencov análneho styku. Pre nich sú vyrobné takzvané análne kolíky, ktoré sú prispôsobené análnemu otvoru pre jeho bezpečné používanie s vibráciami a stimuláciou.


Všetky erotické hračky sú 100% vodotesné a po použití ich stačí očistiť čističom na hračky a vlažnou vodou.


Dildá

Dildo je takmer totožnou napodobeninou vibrátora, ale nejedná sa o ten istý produkt. Dildo je oveľa starší produkt, svetla sveta uzrel oveľa skôr ako klasický vibrátor, dokonca kedysi slúžil ako pomocný lekársky nástroj.
Ten hlavný rozdiel spočíva však v tom, že dildo nevibruje, čo je jedna nevýhoda pre tých, ktorí si hračku bez vibrácie nedokážu predstavit. Inak bezchybne slúži k preniknutie do vagíny, do análneho otvoru, alebo aj do úst. Je výborný k rozdráždeniu erotogénnych zón, k vzrušeniu a zvlhnutiu a populárny je i u lesbického aktu.


Venušine gulôčky

V tomto prípade sa jedná viac o zdravotný produkt, ale mnohé ženy si ho veľmi pochvaľujú a nedajú naňho dopustiť aj v milostnom živote. A aké sú tie hlavné benefity? Efektívne posilňujú svalstvo panvového dna, čím zlepšuje sexuálny život, ale fungujú aj prevencia proti nežiaducim zdravotným problémom, ktoré sú problematické aj v sexuálnom živote. Patrí tam inkontinencia, bolestivá menštruácia, bolesti spodnej časti chrbta a mnohé ďalšie. A v nemalej miere zvyšujú sebavedomie danej nositeľky a skvalitňujú nielen sexuálny život. Navyše používateľka nie je nijak obmedzená. Dajú sa s nimi vykonávať všetky bežné činnosti, kam patrí aj športovanie.


Sexuálnych hračiek je neskutečné množstvo, je z čoho vyberať a už záleží len na konkrétnom používateľovi, čo si vyberie. Minimálne spestrenie sexuálneho života je zaručené a to už stojí za pokus a úvahu.

Vladimír Pilný

2 příspěvky Od 2022

Ahoj, som skúsený bloger s presahom do tvorby webov. Rád Vám poradím s výberom produktov. Pokiaľ niečo potrebujete, tak ma prosím kontaktujte.

Pridajte komentár

Komentáře